سالم بخور همیشه بخور!

استفاده از چاشنی و ادو‌یه‌های مختلف بهترین طعم‌ها را می‌آفرینند

سالم بخور همیشه بخور!

۱۱ بازديد

کینوا چیست؟

کینوآ گیاهی است که به خاطر دانه‌های خوراکی‌اش کاشته می‌شود. جزو غلات است و  می‌روید و نحوه طبخ دانه‌های آن مشابه برنج است. خاستگاه این گیاه امریکای جنوبی است.
کینوآ گیاه بومی کوه‌های آند در بولیوی، شیلی و پرو، بسیار خوش هضم و منبع غنی از پروتئین، آهن، فسفر، انواع ویتامین‌ها و امگا۳ است. این گیاه قدمتی بیش از پنج‌هزار سال دارد و اکنون نیز در آمریکای جنوبی در سطح وسیعی در حال کشت است. در دهه اخیر کینوآ به عنوان یکی از «دانه‌های باستانی» و جایگزین سالم‌تر و جذاب‌تر گندم است. در کشورهای غربی شناخته شده‌است. گیاه کینوآ، گیاهی مقاوم به شرایط کم‌آبی و شوری میزان برداشت آن در هکتار با توجه به شرایط کشت دو تا شش تن می‌باشد.
کینوآ گیاهی است که به خاطر دانه‌های خوراکی‌اش کاشته می‌شود. جزو غلات نیست و به خانواده اسفناج شباهت دارد. این گیاه در آمریکای جنوبی می‌روید و نحوه طبخ دانه‌های آن مشابه برنج است.


دانه کینوا

انواع کینوا

کینوا از جمله محصولات و دانه ‌های خوراکی است که به عنوان غلات مورد استفاده افراد قرار می‌ گیرد. اما می توان گفت این محصول غلات واقعی نیست و دانه ای شبیه به غلات می باشد. از طرف دیگر افرادی که به تغذیه سالم و مفید اهمیت بسیاری می دهند، از این محصول استفاده می کنند و می توان گفت این دانه خوراکی نزد آن ها بسیار محبوب و پرطرفدار می باشد.
این دانه خوراکی دارای انواع مختلفی می باشد که هر یک از آن ها خواص و مزایای مخصوص به خود را دارند. علاوه بر این می توان گفت این محصولات به دلیل اینکه دارای مواد مغذی و فیبر بسیار بالایی می باشند و کاشت آن ها بسیار آسان می باشد، امروزه به عنوان پر مصرف ترین و پرطرفدار ترین محصولات شبیه به غلات مورد استفاده قرار می گیرند.
این محصولات دارای انواع مختلفی از جمله کینوا قرمز، کینوا سفید و کینوا سیاه می باشند که هر یک از انواع مختلف آن ها ویژگی و مزایای مخصوص به خود را دارند و دارای روش پخت آسان و سریع می ‌باشند که در خرید گرانولا برای بدست آوردن قیمت مناسب باید به آن دقت کنیم.

تفاوت انواع کینوا با یکدیگر

با توجه به مطالبی که در بالا اشاره کردیم این نوع محصول و دانه گیاهی دارای انواع مختلفی می باشد و هر یک از انواع مختلف آن از خواص و ویژگی های بسیاری برخوردار هستند. به عبارت دیگر می‌ توان گفت انواع کینوا از جمله کینوا سفید، کینوا قرمز و سیاه تفاوت اندکی با یکدیگر دارند و این تفاوت در بافت، طعم و مزه و زمان پخت آن ها می باشد. بنابراین می توان گفت این محصولات از نظر روش پخت مزایا و فواید بسیار هیچ گونه تفاوتی با یکدیگر ندارند و می توان گفت خاصیت و مزایای آن ها به یک اندازه می باشد.
علاوه بر این برای بررسی دیگر تفاوت های انواع کینوا می ‌توانیم بگوییم که کینوا سفید در مقایسه با دیگر انواع مختلف آن در دسترس تر می باشد و نسبت به انواع دیگر کینوا بعد از پخت دارای بافت نرم تری است. کینوا سیاه نیست از جمله دانه های خوراکی است که طعم و مزه شیرین تری نسبت به دانه های خوراکی سفید دارد و بعد از پخت رنگ سیاه خود را به خوبی حفظ می کند.
همچنین می توان گفت کینوا قرمز از جمله دانه های خوراکی است که بعد از پخته شدن رنگ آن تغییر می ‌کند؛ یعنی رنگ آن قهوه‌ ای می ‌شود. علاوه بر این، این نوع دانه خوراکی شیرین می باشد و بعد از پخت به دلیل اینکه شکل خود را حفظ می کند به عنوان بهترین گزینه برای تهیه و استفاده در سالاد های سرد مورد استفاده قرار می گیرد.
به همین منظور می ‌توان گفت افراد با در نظر گرفتن این تفاوت‌ های جزئی می توانند بر اساس میل و سلیقه و یا به عبارت دیگر بر اساس ذائقه خود کینوا های مناسب را خریداری کنند و از ویژگی و فواید بسیار خوب این محصولات گیاهی بهره ‌مند شوند.

آرد کینوا

کینوا یا همان پودر پروتئین کینوا از خواص ارزشمند دانه کینوا چیزی کم ندارد. فواید و ارزش غذایی آرد کینوا به گونه ای است که می توانید از آن به عنوان پودر پروتئین طبیعی بدنسازی نیز بهره ببرید.
 
  

مزیت های استفاده از پودر پروتئین کینوا:

 
 افزایش قدرت و عضله سازی
 
 کاهش میل به غذا خوردن
 
 جلوگیری از افتادگی و شل شدن پوست در طول رژیم
 
 جلوگیری از ریزش مو در طول رژیم
 
 تثبیت کردن سطح قند خون
 
 بهبود انرژی
 
 بالا بردن ایمنی بدن
 
 بهبود سلامت قلب
 
 افزایش طول عمر
 
مهمتر از همه اینکه این پودر کاملاً طبیعی بوده و شبیه هیچ پودر صنعتی دیگری برای بدنسازی نیست.

نحوه استفاده:

روزی یک الی دو قاشق غذاخوری به سالاد، ماست، شیر، اسموتی، آبمیوه، سوپ، کتلت، کوکو یا هر غذایی که دوست دارید اضافه کرده و میل کنید.
 

کینوا سه رنگ


کینوا در سه رنگ سفید،سیاه و قرمز می باشد. کینوا سیاه دارای قویترین طعم و عطر و تردترین بافت می باشد و کینوا سفید بعد از پخت دارای بافتی نرم تر است و طعمی لذیذ دارد. تفاوت بزرگ دیگر در بافت این ۳ نوع کینوا است. کینوا سیاه پوسته ضخیم تری نسبت به کینوا سفید دارد و بافت آن پس از پخت نسبت به سفید ترد تر است.

کینوا از کجا بخرم؟

با توجه به خواص و مزایای ارائه شده در مورد کینوا و انواع آن، وجود چنین دانه‌ای با ارزش غذایی بالا در هرخانه‌ای الزامی است به همین دلیل کیفیت و قیمت نیز مهم است و انتخاب یک فروشگاه معتبر نیز ضروری است با توجه به تجربه خرید خودم از فروشگاه آنلاین هانی‌فود به شما نیز پیشنهاد میکنم زیرا می‌توانید با قیمت خرید کینوا سه رنگ و همچنین با قیمت خرید آرد کینوا بسیار مناسب آنها را تهیه کرده و با بالاترین کیفیت و مناسبترین قیمت و ارسال فوری تحویل بگیرید. همچنین شما عزیزان می‌توانید مقاله قبلی که در مورد معجزه استفاده ادویه در غذا‌ها را نیز مطالعه کنید چون طعم زندگیتون با غذاتون خوشمزه میشه.
 
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.